ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gili creu que el pacte PS-Liberals s'entendrà quan es faci públic el programa

www.andorradifusio.ad

La consellera socialdemòcrata Rosa Gili creu que el pacte entre Liberals i PS és una fórmula innovadora que respondrà les expectatives de la gent, un cop es conegui el programa que s'està enllestit, i evitarà una nova majoria absoluta de DA. Veu pertinents les converses entre Liberals i SDP, tot i que no sap a quin escenari els portarà si fructifiquen. De nou, Gili ha criticat a Ràdio Nacional la càrrega de feina i les presses del darrer tram de legislatura. Ho ha qualificat de "bogeria".

Rosa Gili es mostra convençuda que el programa que liberals i socialdemòcrates presentaran per a les llistes territorials respondrà les expectatives de la gent. Creu que aquesta fórmula evitarà la fragmentació, "que ens fa perdre força"."Ho hem plantejat així precisament per guanyar-ne", declara.

La consellera socialdemòcrata espera estar-hi present com a mínim en "cinc parròquies, sis i set, per què no".

Pel que fa a les converses de Liberals amb SDP, diu que està bé parlar amb tothom, tot i que desconeix quin escenari es pot obrir si les converses acaben en una integració al pacte.

Gili critica les presses i el ritme imposat per DA en la darrera part de la legislatura per voler "prioritzar la quantitat per sobre de la qualitat" . Qualifica la càrrega de feina com "una bogeria legislativa" i alerta que "ens podem trobar amb molts problemes de lleis mal fetes".

De nou, Gili ha criticat la manca de voluntat de diàleg i les formes de fer de Demòcrates per Andorra.

Entrevista completa a la consellera socialdemòcrata Rosa Gili a l'Ara i Aquí:

Informa: Ana Alamán
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

18.207.254.88