ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gili nega bloquejar l'ordinació del Madriu i demana a la resta de comuns "que deixin de fer demagògia" amb aquest tema

www.andorradifusio.ad

Ningú no bloqueja l'acord per l'ordinació reguladora de la vall del Madriu-Perafita-Claror. Rosa Gili ha demanat als altres cònsols implicats que no facin demagògia amb aquest tema, des de Ràdio Nacional. Fins i tot dubta que s'hagin mirat les millores que proposa. 

Rosa Gili ha dit aquest divendres al "Línia Directa" d'RNA, que l'acord amb els altres comuns sobre l'ordinació de la Vall del Madriu Perafita Claror, depèn de "serrells" i afegeix que res del que ha proposat Escaldes canvia res fonamental de l'ordenament. Gili veu en aquest bloqueig dels altres comuns, demagògia política.

Gili espera que els altres comuns s'ho repensin i que es posin a parlar tots plegats perquè s'arribi a bon port. Més enllà d'això, si no s'arribés a aquest acord, la cònsol tirarà pel dret i aprovarà la seva pròpia ordinació.

La cònsol té clar que encara que això passés, no hi hauria perill perquè la UNESCO retirés el Parc com a patrimoni de la humanitat. D'altra banda, la mandatària comunal ha anunciat, a l'espera que es pugui confirmar, un dia de Caldea per als ciutadans de la parròquia, amb accés gratuït al termo lúdic. No seria en temporada alta. De fet, podria ser ja abans de l'estiu.

Informa: Jordi Lorente

Comparteix: