ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern acorda el tancament del British College fins dilluns per l'important nombre de positius de la Covid-19 registrats

www.andorradifusio.ad

El Govern ha acordat el tancament del British College fins dilluns per l'important nombre de positius registrats i oferir les classes de manera telemàtica. Després del cribratge massiu fet aquest dimarts, hi ha positius confirmats a 10 de les 11 aules i també entre l'equip docent. Ahir ja es va fer un cribratge específic al centre que es repetirà els pròxims dies fins a la seva reobertura.

Pel que fa al balanç general de les darreres 24 hores, tot i registrar-se 43 nous casos de la Covid-19, les 42 altes fan que el nombre d'actius es mantingui estable respecte d'ahir amb 524 casos actius. Cal tenir en compte que aquest balanç no inclou encara el resultat del cribratge al British d'aquest dimarts.

Amb un nou ingrés ja són 5 les persones a l'hospital, 3 de les quals a la unitat de cures intensives ventilades mecànicament.

Pel que fa a la població escolar, hi ha 59 aules en vigilància activa -2 total i 57 parcial- i 29 en passiva.

Finalment, des de l'inici del Pla de vacunació, ja s'han administrat 110.749 vacunes -55.349 primeres dosis, 54.115 segones i 1.285 terceres-.

Informa: Anna Pifarré / Redacció
Imatge: arxiu

Comparteix: