ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern assegura que el retard en el cobrament de les suspensions temporals del contracte de treball afecta les que no s'han respost

www.andorradifusio.ad

El retard en els pagaments de les suspensions temporals afecta les sol·licituds que no s'han respost. Així s'ha assegurat des del Govern. També s'ha informat que l'executiu encara pot avalar 90 milions en crèdits tous a les empreses que ho necessitin.

El Govern ha fet balanç de les suspensions temporals del contracte de treball. Ha explicat que de les 800 sol·licituds s'han resolt favorablement més de 400, que afecten prop de 500 empreses i uns 4.000 assalariats. Hi ha encara unes 100 peticions que no s'han resolt i la resta han estat desfavorables.

El minsitre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, que el motiu pel qual hi ha hagut alguns retards en els pagaments és perquè encara no han estat respostes.

També s'ha informat que s'han flexibilitzat els criteris finançats dels crèdits tous per ampliar les empreses que s'hi poden acollir.

Els canvis que s'introdueixen amplien la llista de conceptes pels quals es pot sol·licitar l'aval de l'executiu. Entre altres coses s'incorporen les despeses de carburants per a la locomoció. Actualment, l'Estat té capacitat per avalar 90 milions en crèdits tous a les empreses.

Finalment, s'ha informat que s'ha incorporat un nou programa d'ocupació que té com a finalitat afavorir la contractació de joves vulnerables.

Roda de premsa completa del Govern amb l'actualització sanitària de la Covid-19 i posterior al Consell de Ministres d'aquest 17 de febrer de 2021:

Informa: Pere Moline
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.236.231.14