ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern avança que la figura del tercer pagador podria ser una realitat "en els pròxims mesos"

www.andorradifusio.ad

El règim de tercer pagador s'instaurarà quan estigui enllestida la cartera de serveis i s'hagi implementat la via preferent. Durant la sessió de Consell General el Govern també ha informat que s'ha reduït el temps necessari per constituir societats.

El ministre de Salut ha informat que la pandèmia ha endarrerit els treballs per posar en marxa el tercer pagador i permetre que l'assegurat pagui directament la part que li correspon de l'acte mèdic i no la totalitat, en espera que la CASS li aboni el que li pertoca.

Joan Martínez Benazet també ha dit que es vol tirar endavant quan s'hagi acabat la cartera de serveis i implementat la via preferent. Ha afegit que "pot ser cosa de mesos". El PS ha lamentat la situació.

El ministre de Salut, a més, ha explicat que el pla integral de salut mental podria estar llest per aprovar-se entre setembre i octubre. Per altra banda, l'executiu ha assegurat que ara es necessita molt menys de 8 mesos per crear una societat. Els socialdemòcrates han criticat que la lentitud del sistema ha fet que molts inversors s'ho hagin repensat.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: