ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern considera una estratègia equivocada la carta dels Cierco al FinCEN

www.andorradifusio.ad

De la carta que els germans Cierco han enviat al Fincen n´ha parlat el Govern. Considera que és una mala estratègia i més tenint en compte que hi ha causes judicials obertes que evidencien un problema. D´altra banda, i en relació a la plataforma TestimonisBPA, el ministre portaveu ha afirmat que la via dels comentaris públics no és el canal d´interlocució que el Govern ha de tenir amb el Fincen.

Jordi Cinca creu que l´estratègia seguida pels germans Cierco d´assenyalar el Fincen és equivocada i més tenint en compte que hi ha tres causes judicials obertes per casos de blanqueig en què està involucrat BPA.

Cinca també s´ha referit a la demanda que el Govern enviï els seus comentaris al Fincen a través dels comentaris públics habilitats al web de l´organisme americà, tal com suggereix la plataforma TestimonisBPA. Creu que no és la via adequada a seguir per part de l´executiu.

El ministre portaveu, a més, ha acusat un dels portaveus, Eusebi Nomen, d´utilitzar la plataforma com a aparador per guanyar protagonisme.

D'altra banda, ha explicat que a l'espera de rebre l'informe de PricewaterhouseCoppers, l'AREB ja treballa en la resolució de BPA. L'objectiu és prendre una decisió la setmana vinent per poder-la desenvolupar abans de l'estiu.

Informa: Andrés González-Nandin

Comparteix:

35.175.212.130