ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Govern decidirà abans que acabi el 2019 a què destina la parcel·la de The Cloud

www.andorradifusio.ad

El Govern decidirà abans que acabi l'any quin ús s'ha de donar a la parcel·la on s'havia de construir The Cloud. Així s'ha explicat en la sessió del Consell General. Ciutadans Compromesos creu que potser no és necessari fer-ho enguany.

El ministre d'Ordenament Territorial ha assegurat en la sessió de preguntes al Govern del Consell General que el futur de la parcel·la on s'havia d'ubicar The Cloud es decidirà aquest 2019. Una part del terreny hauria d'acollir les oficines comercials d'Andorra Telecom. "Totes aquestes propostes s'analitzaran amb el consell d'administració d'Andorra Telecom i la decisió se sotmetrà a la junta general d'accionistes, que és el Govern d'Andorra, on es prendrà la decisió de què cal fer a l'espai", avançava el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres.

En canvi, des de Ciutadans Compromesos es considera que potser s'haurà d'esperar més temps per veure si les negociacions amb la Unió Europea permeten que Andorra Telecom mantingui el monopoli. D'això dependria la dimensió de les oficines comercials. "Aquesta resposta per a mi és un motiu fonamental per l'espera de la decisió de quin és l'abast d'aquest edifici, perquè no és el mateix necessitar 1.000 metres quadrats d'oficinis que 5.000", justificava, per la seva banda, Carles Naudi.

PS i Terceravia lamenten el malbaratament que hi ha hagut fins ara amb The Cloud. "Nosaltres estem aquí per controlar les accions del govern i com que el govern no comunica sobre una acció tan important i la població d'aquest país se'n va adonant que primer es construeix una plaça, etc.", criticava des dels socialdemòcrates Jordi Font. Carine Montaner, consellera general de Terceravia+UL+I s'hi ha sumat: "s'ha fet una placeta, al lloc d'aquests edificis, amb una bassa. Està destinada a desaparèixer. Jo voldria saber el cost que s'ha gastat de diners públics per aquesta placeta i penso que amb els diners públics hem de ser més curosos".

El ministre de Presidència ha afirmat, finalment, que creu que el règim de monopoli d'Andorra Telecom es mantindrà.

Informa: Pere Moliné
Locució: Jordi Domingo

Comparteix:

18.204.227.117