ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern descarta la licitació del multifuncional per aquesta legislatura

www.andorradifusio.ad

La licitació del recinte multifuncional quedarà per a la pròxima legislatura. Segons el cap de Govern, no té sentit adjudicar l'obra pocs mesos abans de les eleccions i en plena escalada de preus dels materials de la construcció.

El Govern que sorgeixi de les pròximes eleccions generals haurà de decidir si el recinte multifuncional continua sent un projecte estratègic i, en cas afirmatiu, licitar l'obra i la pertinent adjudicació. L'executiu ha deixat clar que les circumstàncies actuals, amb un increment desbocat dels materials de la construcció, afecten projectes previstos i el multifuncional no n'és cap excepció. A més, atesa la dimensió del projecte considera que fer la licitació ara, pocs mesos abans del final de la legislatura, seria hipotecar l'acció de govern.

El cap de Govern creu que no seria oportú tirar-ho endavant. "A mi no em semblaria oportú licitar una obra d'aquestes característiques a dos mesos d'unes eleccions, perquè el resultat d'unes eleccions sempre pot ser incert. Per tant, si governa un altre partit que legítimament considera que aquest no és un projecte estratègic, crec que no l'hem d'hipotecar amb una licitació ja tirada endavant".

Espot ha reiterat que les dues opcions per a la construcció són l'estadi Comunal i els terrenys comunals de la Margineda. En qualsevol cas, el Govern deixarà a punt tota la documentació per elaborar el plec de bases. El cap de Govern ha matisat que el procés del multifuncional es troba en una fase molt embrionària, tot i que forma part d'una reflexió conjunta que afecta altres projectes previstos.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Alex Vinyal

Comparteix: