ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El govern espanyol prioritza la seguretat en l'aprovació del GPS de l'aeroport

www.andorradifusio.ad

El govern espanyol prioritzarà la seguretat a l'hora de dotar l'aeroport d'Andorra-la Seu de l'esperat sistema de GPS que en permeti l'explotació comercial. Amb tot, el cap de Govern confia que a l'abril del 2019 ja estigui operatiu.

La ministra de Política Territorial i la Funció Pública del govern espanyol diu que es continua avançant per dotar l'aeroport d'Andorra-la Seu del tan reivindicat sistema de GPS que permeti operar-hi quan faci mal temps. Això sí, adverteix, que per sobre de tot, cal prioritzar la seguretat.

Per la seva part el cap de Govern, tenint en compte l'entrevista amb el nou president espanyol Pedro Sánchez a Madrid, confia que es compleixin els terminis i l'aeroport pugui disposar ja del nou sistema GPS a l'abril de l'any que ve.

Martí afegeix que la Cambra de Comerç és lliure d'encarregar els estudis que consideri oportuns però després que l'alcalde de la Seu qualifiqués de ficció el projecte de construir un nou aeroport a Andorra subratlla el compromís del govern andorrà amb la infraestructura de la Seu.

Batet i Martí van tenir ocasió de parlar-ne en el sopar de clausura de la Trobada Empresarial al Pirineu que ha reunit uns 600 empresaris a la Seu d'Urgell.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: