ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern espera que altres aerolínies es presentin al concurs per renovar la concessió de vols a Madrid i deixa clar que han de garantir rutes amb Lisboa i París

www.andorradifusio.ad

A finals d'any finalitza l'acord amb Air Nostrum per operar des de l'aeroport d'Andorra la Seu. Es convocarà un nou concurs que inclourà establir un vol setmanal amb París i Lisboa i s'espera que s'hi presentin més aerolínies, a més de la filial d'Ibèria.

L'acord amb Air Nostrum per operar la línia amb Madrid finalitzarà a finals d'any i Govern ha avançat que convocarà un nou concurs, tot esperant que entre els candidats figuri també la filial d'Ibèria, ha remarcat el ministre de Presidència, Economia i Empesa, Jordi Gallardo

De moment la valoració de la col·laboració és bona, a l'espera de com es desenvolupi la temporada d'estiu. En tot cas Govern espera que hi hagin més aerolínies que es presentin.

El nou concurs inclourà el requisit d'establir un vol setmanal a París i Lisboa. Jordi Gallardo, però, reconeix que cal millorar la comercialització dels vols i la comunicació, a més d'augmentar a dos vols setmanals l'enllaç a la capital d'Espanya. També s'estudia una connexió amb Londres, a l'hivern.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: