ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Govern no es nega a fer estudis d'impacte sobre els acords amb la UE quan toqui

www.andorradifusio.ad

El Govern no es nega a fer estudis d'impacte sobre què comportarien els acords amb la UE com li reclama l'oposició, però aclareix que es faran en el moment que toqui. Acusa els qui ho exigeixen de voler aturar la negociació.

Després de les reiterades demandes de l'oposició d'estudis d'impacte econòmic sobre què representaria l'acord d'associació amb la UE i que ahir assumia el mateix president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, el Govern ha volgut deixar clar que, d'estudis, se'n faran quan toqui.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, assegura que, quan es va tancar un acord com el referent al moviment de mercaderies, es va fer a partir d'arguments i de números. I que quan s'arribi al moment de tancar la resta de capítols també es farà amb estudis a la mà.

Nova emissió de deute públic

Ho ha dit després del consell de ministres que ha aprovat, entre altres coses, la resolució de la subhasta de la nova emissió de deute públic, en la modalitat de bons, per 100 milions d'euros.

El Govern s'ha felicitat que l'import sol·licitat s'hagi enfilat fins als 345 milions. Creu que l'alta demanda és un signe de confiança en l'estat.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Anna Ginestà / Jordi Seabra

Comparteix:

34.232.62.209