ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern porta a la Fiscalia Stop Violències arran de les declaracions sobre l'avortament

www.andorradifusio.ad

El Govern ha demanat a la Fiscalia que investigui possibles responsabilitats legals de Stop Violències arran de l'exposició que va fer al Comitè de l'ONU per a l'eliminació de la discriminació envers la dona i, anteriorment, en alguns mitjans de comunicació. Considera que el col·lectiu va mentir-hi amb una determinada intencionalitat.

Després de les conclusions del Comitè de l'ONU per a l'eliminació de la discriminació envers la dona que insten a despenalitzar l'avortament, el Govern creu que, en part, es fonamenta en informacions esbiaixades o irreals. Per això reitera que faran arribar a l'organisme documentació addicional i clarificadora sobre la realitat del país.

En aquest sentit, l'Executiu apel·la a la responsabilitat col·lectiva i apunta a Stop Violències, a qui acusa de mentir. Per això ha traslladat a la Fiscalia les seves declaracions davant el comitè i també en alguns mitjans de comunicació perquè decideixi si cal emprendre alguna acció. "No és la primera vegada que es fan afirmacions, ja sigui amb una representació internacional o a mitjans de comunicació, que en cap cas no estan basades en la realitat", insistia el ministre portaveu. Eric Jover també ha reiterat que "el Govern ha posat en coneixement de la Fiscalia aquests elements perquè puguin, si ho consideren oportú, prendre les decisions escaients".

El Govern vol deixar clar que no es tracta d'un atac contra l'entitat ni la seva lluita, sinó d'una defensa del Govern i els seus treballadors davant d'acusacions que es consideren falses. Jover assegura que el Govern intenta fer compatible el desenvolupament dels drets de les dones amb el manteniment del Coprincipat.

Informa: Gerard Gort

Comparteix:

3.236.117.38