ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Govern registra un augment de l'ús i la satisfacció dels usuaris de transport públic

www.andorradifusio.ad

El Govern considera que els usuaris de les noves línies d'autobusos estan satisfets i hi ha més gent que els utilitza que fa mig any. Per altra banda, s'ha instal·lat un nou autobús de reforç entre Andorra la Vella i Encamp fins a final de maig per descongestionar el trajecte.

Al setembre van començar a funcionar les noves línies d'autobús i la valoració que fa el secretari d'Estat d'Economia, Eric Bartolomé, és positiva: hi ha més usuaris i aquests tenen una opinió més bona del servei. Assegura que els usuaris "són sensibles a aquest esforç que està fent el ministeri i el Govern per a intentar assolir un nivell òptim de servei públic".

S'han hagut de fer canvis i modificacions per adaptar-se a les necessitats dels usuaris. Per exemple, des de dimarts s'ha afegit un autobús de reforç entre les 17 i les 18h a la línia que va des d'Andorra la Vella a Encamp per descongestionar el servei. Es mantindrà fins a final de maig.

Properament es vol fer un balanç global. Bartolomé recorda que el funcionament del servei encara està en fase d'anàlisi "en aquest període de 6 mesos que ens vam donar des de la posada en marxa del nou sistema de concessió per modificar sobre la marxa les petites disfuncions". Un cop es compleixi el termini, es farà "una reflexió més profunda recollint totes les tendències que hem pogut observar".

Recentment, el ministre d'Economia va avançar que més endavant es podria fer una reducció de les tarifes del transport interurbà per incentivar-ne l'ús.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Txema Galilea

Comparteix:

34.238.248.103