ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Educació retornarà a les famílies l'import proporcional del transport escolar per l'aturada durant la Covid-19

www.andorradifusio.ad

El Govern retornarà a les famílies la part proporcional de l'import del transport escolar aturat durant la crisi sanitària. Així s'ha explicat durant la sessió de Consell de preguntes al Govern d'aquest dijous. També hi ha hagut una picabaralla entre la consellera de Terceravia+UL+I Carine Montaner i el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, pel director del SAAS, Josep Maria Piqué.

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, ha explicat al Consell General que el Govern ha negociat amb les empreses que es dediquen al transport escolar i que molt aviat es retornarà a les famílies la part proporcional del temps que no ha funcionat a causa de la crisi sanitària.

La consellera general de Terceravia+UL+I Carine Montaner ha demanat pels plans de contingència del SAAS per un possible rebrot de la Covid-19.

També ha retret que el director del SAAS no estigués al país durant el confinament, fet que el titular de Salut ha negat: "El senyor Piqué des del primer dia no es va moure en cap moment d'Andorra. Fins i tot va tenir alguns problemes de residència perquè estava en un hotel que li van tancar". Montaner també ha criticat que Josep Maria Piqué "cobra 12.000 euros i no es vol retallar el sou". El ministre de Salut també ho ha desmentit assegurant que "això no ha dit mai".

La consellera de Terceravia també ha expressat el seu neguit per la necessitat d'optimitzar el transport assistencial.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.228.11.9