ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El GPS de l'aeroport Andorra-la Seu serà operatiu en dos mesos

www.andorradifusio.ad

Els governs espanyol i català treballen per accelerar l'entrada en funcionament del sistema d'aterratge amb GPS a l'aeroport d'Andorra-la Seu. Segons la delegada del govern espanyol a Catalunya, que divendres s'entrevista amb el cap de Govern, serà operatiu en dos mesos a molt estirar.

Teresa Cunillera assegura que el tan reivindicat sistema d'aterratge amb GPS a l'aeroport d'Andorra-la Seu serà operatiu en dos mesos, una mica abans de final de maig com s'havia dit en l'última ocasió. Diu que estan pendents tan sols de l'homologació per part d'Europa.

Quan el GPS funcioni creu que serà el moment d'intensificar les gestions per aconseguir que la infraestructura també es pugui connectar amb destinacions de més enllà de la zona Schengen.

Ho ha dit en el marc de la visita que ha iniciat aquest dijous a la Seu d'Urgell i que continuarà aquest divendres a Andorra. De l'aeroport en parlarà amb el cap de Govern, amb qui es reunirà al migdia.

A l'agenda de trobada  també hi figura avançar en la coordinació per col·laborar en l'organització de la Cimera Iberoamericana del 2020.

Cunillera s'ha entrevistat amb l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i ha visitat la frontera de la Farga de Moles, on assegura que es fa una bona feina contra el contraban i el frau fiscal malgrat la manca d'efectius que ha reconegut que hi ha.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

3.231.220.225