ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Grandvalira manté el creixement per setè any consecutiu tot i la falta de neu

www.andorradifusio.ad

Grandvalira tanca la temporada amb xifres similars a les de la campanya anterior i encadena 7 exercicis seguits de creixement. Tot i les irregularitats en les precipitacions s'ha aconseguit obrir cada dia de la temporada, amb una mitjana de 160 quilòmetres de pistes operatives. Pel que fa a la procedència dels clients s'ha notat una davallada de turisme rus.

Amb el cent per cent de dies d'obertura, Grandvalira ha mantingut actiu el domini la totalitat de jornades previstes al calendari. A més, ho ha fet mantenint unes mínimes condicions tot i la irregularitat en les precipitacions, ja que ha nevat una mica més de la meitat que la temporada anterior.

Segons un primer balanç, com a mínim s'ha igualat la xifra de forfets venuts de la campanya anterior, la millor de la seva història, 1.800.000.

Els equips de terreny han acumulat més de 28.000 hores de màquines trepitjaneu, un indicador del ritme de treball intens per garantir les millors condicions a les pistes. Gràcies a aquest fet ha pogut oferir una mitjana de 160 quilòmetres de pistes operatives, essent l'extensió esquiable més gran de la península Ibèrica durant la temporada.

Pel que fa a la part econòmica, el domini no ha donat xifres exactes però anuncia ingressos rècord i ja acumula 7 temporades seguides de creixement.

Pel que fa als mercats d'origen, l'espanyol ha mantingut les xifres de la temporada anterior, mentre que el client de Rússia ha patit una davallada, que s'atribueix a la forta aposta d'aquest país pel turisme de neu intern cap a destinacions com Sotxi. Pel que fa al mercat del Regne Unit no s'ha notat els efectes del Brexit i ha anat a l'alça.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix: