ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Grandvalira Resorts preveu una bona temporada d'estiu pendent de la crisi que afecta el mercat espanyol

www.andorradifusio.ad

Grandvalira Resorts fa un balanç de la temporada d'hivern i es mostra força optimista per a la campanya d'estiu. Ho ha explicat el seu director general, Juan Ramón Moreno, que espera que augmentin les freqüències de vols a l'aeroport d'Andorra-la Seu.

Juan Ramón Moreno ha afirmat que el mercat turístic internacional està convençut que l'estiu serà el millor en molts anys, i Andorra també tindrà la mateixa dinàmica. "Té pinta que serà molt positiva i molt bona. Caldrà veure què passa després de l'estiu amb la guerra", ha declarat remarcant que un mercat estratègic com l'espanyol  "ja està patint els efectes de la crisi econòmica".

Pel que fa a l'hivern, Moreno ha recordat que, malgrat que Espanya tanqui el 2022 amb més d'un 7% d'increment en els preus en general i això afecti les economies familiars, el perfil de l'esquiador espanyol en aquest sentit és un altre.

També ha explicat que es continua parlant d'aconseguir un forfet únic per a totes les estacions per a l'hivern que ve.

Una altra eina complementària és l'aeroport. Moreno valora molt positivament la posada en marxa dels vols entre la Seu i Madrid. "L'únic problema que hem tingut són els horaris perquè encara no es pot volar quan es fa fosc i la tornada era massa aviat", ha explicat.

Pel que fa al visitant internacional, i a banda del mercat francès ja recuperat a final d'aquesta temporada, des de Grandvalira afirmen que per tercer any consecutiu el 2023 no hi haurà visitants russos.

Entrevista completa a Juan Ramón Moreno a 'Els matins de la Nacional':

Informa: Sílvia Mestre

Comparteix: