Grandvalira salva l'hivern i demana al Govern per les noves quotes

www.andorradifusio.ad

Grandvalira Resorts tanca la temporada d'hivern amb una sensació agredolça. Tot i no assolir els objectius marcats, ha estat competitiu amb el context climatològic d'aquests mesos. Això sí, econòmicament depèn en un 97% de la neu ja que l'estiu hi té molt poc pes.

El domini segueix tenint avantatges competitius respecte a la resta d'estacions del Pirineu. Tot i que el director general ha assegurat que no estan contents amb els resultats de la temporada, si tenen en compte el context meteorològic, la situació s'entén.

"Al Pirineu hi ha estacions que han estat el 28% per sota de l'any passat. Nosaltres estem al 5,5% en dies d'esquí, que és un resultat tenint en compte les condicions generals, acceptable".

Juan Ramón Moreno, director general de Grandvalira Resorts

Hi ha diversitat entre les estacions. De fet, Pal-Arinsal és la que està més "lluny dels objectius" que es van marcar. Amb tot, Grandvalira Resorts ha assolit guanys aquesta temporada. Tot i que de cara a l'estiu ofereix activitats que permeten desestacionalitzar les pistes, en l'àmbit econòmic l'estiu només representa un 3% del total. 

Pel que fa al futur, s'espera obtenir la candidatura del Mundial d'esquí del 2029. D'altra banda, voldrien reunir-se amb el Govern per parlar de la legislació laboral i les quotes del personal i arribar a un acord. 

informa: Redacció

Comparteix:

Tot a punt a les llibreries per Sant Jordi La coordinadora titlla "d'insuficients" els 1.500 pisos que el Govern vol fer aflorar