ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Grandvalira ultima en temps rècord l'obertura parcial de la temporada d'estiu aquest cap de setmana

www.andorradifusio.ad

L'estiu ja és aquí i Grandvalira es prepara per a la reobertura. Ho farà totalment el dia 19, però aquest cap de setmana ja es podran visitar algunes activitats. La societat es mostra optimista, després que l'any passat retardés l'obertura fins a mitjan juliol per la situació sanitària.

En temps rècord s'ha preparat Grandvalira per poder obrir aquest cap de setmana i ho farà reactivant dues activitats noves que l'any passat no es van poder obrir per la pandèmia del coronavirus.

Pel que fa les previsions, esperen rebre el mateix nombre de visitants o fins i tot més. Toni Rodríguez, director de serveis de muntanya de Grandvalira-Ensisa, explica que l'entrada de visitants de les darreres setmanes ha estat el que els ha impulsat a obrir un cap de setmana abans. D'aquesta manera, afegeix, també es dona resposta a les demandes del país, "sobretot de les escoles".

Una dotzena de persones treballen intensament en el muntatge per tenir totes les activitats disponibles i aquesta temporada hi haurà més personal que mai.

A més, les famílies podran tornar a gaudir del tir amb arc i el tubing. Tot i que les activitats estrella seran les habituals: "La tirolina i el Magic Gliss", afirma el responsable de terreny del Mon(t) Magic Family Park, Raul Sánchez.

Mentre a la zona infantil del sector Canillo s'acaben d'ultimar els detalls, havent comptat amb una setmana menys de preparació de l'habitual, a Soldeu preparen la gespa del camp de golf.

La comencen a tractar després de la temporada d'hivern, quan se'n va la neu i surten les marmotes. El responsable de l'espai, Alexis Morillere, diu que n'hi ha moltes perquè "s'hi troben bé , no tenen depredadors i la gespa és fresca" ."No volem interferir en la interacció amb la natura", afegeix.

El dia 19 ja obriran alguns serveis amb l'esperança que a final de mes puguin obrir tot el camp. Confien que serà una opció per a grups que vulguin gaudir del golf i la natura amb unes vistes excepcionals.

Informa: Judith Saéz
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: