ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Grandvalira i Unicef incorporen les activitats infantils al brunch solidari

www.andorradifusio.ad

Dissabte 21 de març torna el brunch solidari a favor d'Unicef. L'any passat es van aconseguir 11.000 euros. La gran novetat és l'organització d'activitats per a infants, els autèntics protagonistes de l'acció solidària.

Grandvalira i Unicef renoven per tres anys més la seva col·laboració amb la signatura d'un conveni que inclou fer accions com la que han presentat aquest dijous al matí, el brunch solidari que es farà el 21 de març al restaurant Solanelles d'11 a 16h, i en què la novetat serà un programa d'activitats infantils.

L'acció conté l'accés al Funicamp. També hi ha l'opció de forfet. Les entrades es poden adquirir al web de MoraBanc. La directora d'Unicef, Marta Alberch, ha explicat que els diners aconseguits es destinaran a projectes centrats en la infància, tant per a nens exsoldats com per educació d'infants amb diversitat funcional. 

Una altra manera de col·laborar-hi és la fila zero de l'esdeveniment a través de la pàgina de Grandvalira. El director de màrqueting, David Ledesma, diu que "la temporada passada va ajudar molt per aconseguir una recaptació prou interessant". En aquest sentit afegeix que "tota aportació és benvinguda".

L'any passat es van aconseguir prop d'11.0000 euros, la meitat dels quals a través d'aquesta acció i la resta gràcies a la fila zero. S'espera que un any més es repeteixi l'èxit.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Josep Ma Galilea /Arxiu RTVA

Comparteix:

3.231.167.166