ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Grifols referma la seguretat del centre de recerca en immunologia

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern, Xavier Espot, defensa la solidesa del marc jurídic del centre de recerca en immunologia. Per això, no li preocupa el recurs presentat pels contraris al projecte. Durant la presentació del laboratori de Grifols, s'ha garantit la seguretat de l'equipament.

Així ho ha indicat el seu cap industrial, Víctor Grifols, aquest dilluns durant la presentació del projecte que es farà a Ordino.

La farmacèutica ha recordat que tenen més de deu centres industrials arreu del món amb diferents legislacions específiques que compleixen les regulacions necessàries. També que fa cinc anys que volen muntar el centre i que la ubicació s'ha escollit per la bona entesa durant la pandèmia dela Covid-19.

El recurs per Grifols no preocupa el Govern

L'executiu no està preocupat pel recurs administratiu presentat en contra del pacte de socis amb Grifols . El cap de Govern, Xavier Espot, ha recordat que es va eliminar la clàusula de compra i ha assegurat que es compta amb un bon marc jurídic."

Espot també ha precisat que la UNESCO considera compatible el laboratori amb ser Reserva de la biosfera.

Ara la farmacèutica està buscant empreses locals perquè el projecte arquitectònic estigui integrat a l'entorn. Més endavant s'enllestirà el text administratiu. Es preveu acabar les obres el 2023.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Sergi Linares
Fotografia: Agència ANA

Comparteix: