ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'habitatge segueix sent la problemàtica estrella de les queixes que rep el raonador del ciutadà

www.andorradifusio.ad

L'habitatge segueix capitalitzant bona part de les queixes al raonador del ciutadà. Altres problemàtiques recurrents són les prestacions socials i la CASS

La problemàtica sobre els pisos segueix i a més ha anat en augment i només ens els dos primers mesos de l'any el raonador del ciutadà ja ha registrat gairebé la meitat de les queixes que van haver-hi en tot l'any 2020. Segons Marc Vila, es deu principalment a l'enlluernament d'alguns propietaris amb els pisos de luxe que estan apareixent al mercat. Es volen sumar a aquesta tendència.

"Com més efecte riquesa, més pisos, més torres, hi ha gent que diu, ostres, si pel lloguer només n'estic traient això, en podria treure més."

Marc Vila, Raonador del ciutadà

Per exemplificar-ho, ha rebut una queixa d'un llogater a qui un grup d'inversors li volia apujar la mensualitat de 750 a 1.150 euros. Per evitar aquestes situacions, Vila considera que és crucial que es mantingui la congelació dels lloguers. 

Les anul·lacions d'operacions arran de la pandèmia i la posterior finalització després de dos anys de la baixa laboral, van ser un dels altres punts importants presentats en l'informe del 2020. A part també de cert retard en el tema de la cartera de serveis. El raonador ha apostat també perquè s'hi pugui incloure serveis com els processos d'hormonació

Imatges: Sergi Linares
Informa: Ariadna Guiu Vila
Locució: Sergi Cano

Comparteix: