ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

S'hauran de refer algunes voravies de l'avinguda Meritxell

www.andorradifusio.ad

Aquest setembre s'hauran de tornar a fer obres a l'avinguda Meritxell. Es tracta de petits ajustaments per la rapidesa de les obres, com ara la modificació de l'altura d´alguna voravia que causa problemes. Des del comú asseguren que no hi haurà molèsties al comerç. Pel que fa a la decisió de fer la part baixa complentament per a vianants, es vol esperar a tenir dades d'afluència i l'estudi de mobilitat de la Vall central. 

Les obres de l'avinguda Meritxell han provocat algunes queixes de veïns i transportistes, com la dificultat d´entrar a les places de pàrquing d´algunes zones per l´altura de les voreres. S'hauran de fer ajustos a tota l´avinguda. Com han reconegut des del comú, les obres es van fer de pressa per poder-les acabar abans de la festa major i, per tant, caldrà fer diverses intervencions de millora que començaran després de Meritxell.

Pel que fa a la part baixa de Meritxell, de moment es mantindrà per a vianants de 12 del migdia a 12 de la nit com abans de fer-hi les obres. Això sí, a partir de les dades recopilades amb els sensors instal·lats sobre afluència i contaminació, es podria decidir tancar-la totalment al trànsit en moments puntuals.

El conseller del comú David Astrié també ha afegit que estan pendents de l'estudi de mobilitat de la Vall Central, que pot afectar sentits de circulació o habilitar espais per a bicicletes per prendre més decisions a la zona.

Informa: H.Romance/ Laia Ferré Marot
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: