ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Hidalgo confia que el forfet únic sigui realitat l'hivern vinent

www.andorradifusio.ad

El forfet únic per a totes les estacions serà realitat la temporada que ve. Ho ha explicat David Hidalgo, director general de SETAP 365 i Grandvalira-Ensisa a "Els matins de la Nacional". També ha assegurat que la nova societat, que uneix Soldeu-el Tarter i Pal-Arinsal, no suposarà una retallada de llocs de treball ni és un acord per estalviar costos.

Hidalgo confia que aquest mateix any sigui possible el forfet únic per a tots els dominis esquiables del Principat. Considera que seria avantatjós per al país i que no és gens difícil implementar-lo. 

"Hauria de ser realitat de cara a la temporada vinent. El mercat és molt dinàmic i molt competitiu. La nostra competència arreu d'Europa i arreu del món es va consolidant i cada dia que passa és un dia que perdem. Per tant, l'objectiu des de l'òptica empresarial és ser capaços al més aviat possible de llançar el concepte 'Un país, un forfet'".

D'aquesta manera, Andorra esdevindria "el primer país 100% esquiable amb un sol forfet. Un país a peu de pistes totalment connectat".

Pel que fa a SETAP 365,  que és la unió de les societats que gestionen Soldeu-el Tarter i Pal-Arinsal, ha recordat que és un primer pas per aconseguir aquest objectiu. Ha declarat que és una unió comercial, on els llocs de treball no perillen com acostuma a passar, per exemple, en les fusions bancàries.

"La sinergia té un objectiu positiu i constructiu, no de fer una destralada i carregar-te una part de la plantilla. Per tant, el missatge és que tohom hi tindrà un lloc perquè hi ha molts projectes de futur".

Aquest dimecres SETAP 365 té una reunió del consell d'administració on s'ha d'establir l'estructura de funcionament, on el director de Vallnord, Josep Marticella tindrà un càrrec important.

Entrevista completa al director de SETAP 365, David Hidalgo:

Informa: Pere Moliné

 

Comparteix: