ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'històric Punt de Trobada tanca les portes definitivament

www.andorradifusio.ad

El Punt de Trobada viu aquest diumenge les últimes hores. Un empresari estranger ha comprat l'estoc de mercaderies i els gestors del centre comercial han avançat tres dies el tancament de portes.

A les quatre de la tarda d'aquest diumenge els agents de seguretat tancaven les portes del Punt de Trobada definitivament. Molta gent que desconeixia l'horari de baixada de la persiana s'ha quedat amb les ganes d'aprofitar els últims descomptes.

Dins quedaven els darrers treballadors i els gestors del centre comercial, que han dedicat unes paraules de comiat a la plantilla. Darrere quedaven trenta anys d'història.

Al matí hi ha hagut les darreres cues de compradors. Només hi havia oberta la primera planta i només quedaven begudes alcohòliques i parament de la llar.

El tancament s'ha avançat tres dies per la compra d'un empresari estranger de l'estoc de mercaderies. Una trentena de camions buidaran a partir de dilluns el centre, que els gestors han d'entregar el 30 de novembre.

El bullici era constant, amb anades i vingudes de compradors i treballadors, que viuen amb tristesa el tancament del centre. Un d'ells, Ricard Armengol, ha assegurat que sent "una mica de tristesa perquè s'acaba", i també incertesa "perquè no sabem el que pot passar". Una altra treballadora, Sophie Mdao, ha comentat que "fa molta pena" i ha mencionat que inclús "hi ha gent plorant perquè és una gran família".

La incertesa sobre el futur neguiteja els treballadors, que asseguren que encara no han rebut cap senyal del Grup Pyrénées, que es farà càrrec de la instal·lació.

Fonts dels treballadors han criticat la inacció del Govern, amb el qual asseguren que no han tingut contacte des que es van reunir el desembre passat.

La intenció del Grup Pyrénées és reobrir com abans millor el nou centre comercial. Calculen que serà d'aquí tres o quatre mesos.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Txema Galilea 

Comparteix:

3.238.96.184