ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Homenatge de la Massana als ciutadans voluntaris durant el pic de la crisi sanitària

www.andorradifusio.ad

Un dels actes més emotius del Roser de la Massana ha tingut lloc aquest migdia en l'homenatge al ciutadà. Enguany el reconeixement ha estat per a 149 voluntaris que van col·laborar de manera altruista durant la crisi sanitària.

L'acte ha coincidit de ple amb la tempesta. La intensitat de la pluja ben aviat ha anat a menys i ajudats d'aquesta carpa escenari a la plaça de l'Església s'ha pogut reactivar l'homenatge al ciutadà, un reconeixement que aquest 2020 com no podria ser d'una altra manera ha estat especial. Enguany no s'ha atorgat a una persona, l'homenatge ha estat per a 149 voluntaris que han ajudat de diferents maneres la parròquia al llarg de la pandèmia. Les autoritats han fet especial menció al paper dels joves al llarg de la crisi sanitària. Una d'aquestes voluntàries ha descobert una placa en homenatge a la tasca d'aquests 149 voluntaris.

La placa que s'ha entregat als voluntaris estarà exposada a la plaça de la Ciutadania. Les festes del Roser, celebració dels set quarts de la Massana, es tancarà aquest vespre.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

34.239.179.228