ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'hospital remodela la planta maternoinfantil per fer més amable l'estada dels nens

www.andorradifusio.ad

L'hospital ha presentat la nova imatge de les instal·lacions de la unitat maternoinfantil, amb pintures de colors i parets amb motius infantils. Reformes que afecten les 15 habitacions de la planta i el passadís central per fer més amable l'estada dels nens durant l'ingrés.

Des d'aquest dimarts els infants ingressats a la unitat maternoinfantil gaudeixen d'una zona més confortable i adequada durant l'ingrés a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

El cap de Pedriatria i Neonatologia, Josep Estrada, explica que la reforma no només afecta l'aspecte físic de la planta que s'ha decorat per complet amb pintures de colors, sinó que forma part d'un projecte de millora del procés assistencial. "Implica canviar maneres de treballar i mentalitats perquè el nens es trobin a gust i fer participar les famílies en el procés assistencial". El ministre de Salut, Carles Álvarez, destaca que l'estada serà "més agradable tant per aquells que són assistits com pels que hi treballen".

Les reformes s'han fet en el marc del conveni signat amb l'hospital Sant Joan de Déu, per fer menys traumàtic tot el procés d'hospitalització i que els pares puguin acompanyar els fills en tots els processos.

Un cotxe de joguina per anar fins el quiròfan

Per aquest motiu la Federació de Futbol ha fet un donatiu molt especial, un cotxe de joguina que servirà als infants com a mitjà de transport des de l'habitació fins a l'entrada al quiròfan. El president de l'entitat, Víctor Santos, assegura que quan els van demanar ajuda "no m'ho vaig pensar".

La intenció de l'hospital és poder donar continuïtat a aquest canvi d'imatge en altres espais comuns com les consultes externes, l'hospital de dia o el bloc quirúrgic obstètric.

Informa: Hèctor Romance

Comparteix: