ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'hospital remodelarà els quiròfans

www.andorradifusio.ad

Amb l'objectiu d'augmentar la seguretat i el nivell de l'assistència en el departament quirúrgic i obstètric el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària remodelarà aquest bloc donant compliment també a les noves normatives internacionals sanitàries.

L'inici de les obres està previst pel 6 de maig, uns treballs dirigits a la remodelació completa de l'àrea quirúrgica de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

El projecte es dividirà en diferents fases per tal que tingui l'impacte mínim en el dia a dia de les sales quirúrgiques i naturalment en els usuaris. S'espera que tot plegat duri uns cinc mesos al final dels quals s'habilitarà una nova zona destinada als pacients de cirurgia major ambulatòria.

Aquestes obres costaran 250.000 euros, un pressupost que permetrà adaptar la zona de quiròfans situada a la segona planta de l'hospital als nous estàndars internacionals.

La idea és que aquesta intervenció tingui un impacte mínim tant en pacients com en el personal per això ja han començat els operatius per distribuir tasques i intervencions en d'altres sectors de l'hospital. Cal tenir en compte que el gros de les obres es farà a l'estiu quan l'afluència de pacients disminueix sensiblement.

Per tal que els canvis respectin la normativa internacional l'empresa de bioseguretat Segla Qualitat ha avaluat el projecte aprovat pel SAAS. Durant els mesos d'obres s'aprofitarà també per construir un nou vestidor per al personal i per millorar els sistemes de domòtica i control dels quiròfans.

Informa: Agència ANA

Comparteix:

3.233.224.8