ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'hospital torna a tenir ingressats per coronavirus

www.andorradifusio.ad

L'hospital torna a tenir ingressats per coronavirus un mes després. Es tracta de dos homes de 44 i 53 anys que es troben a planta. Deu positius nous eleven la xifra a 52.

Divendres 26 de juny hi havia la darrera alta a l'hospital després de moltes setmanes amb pacients ingressats per coronavirus. Aquest dilluns l'executiu ha informat de dos ingressos, els de dos homes de 44 i 53 anys que es troben a planta.

Un d'ells ja estava convalescent i el seu estat ha empitjorat. L'altre és un dels deu positius detectats el cap de setmana que fan que la xifra de casos actius s'elevi a 52. D'aquests casos nous, la majoria són contactes d'altres que ja havien estat detectats i, per tant, estaven aïllats.

N'hi ha un que no hi està relacionat i s'està fent una enquesta epidemiològica del seu entorn per estrènyer el cercle de possibles nous contagis.

El virus torna a estar present des de mitjan mes, quan es van fer públics tres casos positius provinents d'una obra a Escaldes. En una parell de setmanes la xifra s'ha multiplicat tot i que la majoria d'afectats presenta símptomes lleus de la malaltia. Els casos positius acumulats des de l'inici de la pandèmia superen els 900.

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.137.159