ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Un hotel i un aparthotel de la Massana es convertiran en pisos de lloguer

www.andorradifusio.ad

Un hotel i un aparthotel de la Massana es convertiran aviat en habitatges de lloguer. Ho avançat la cònsol major, Olga Molné, al programa La Rèplica, on ha dit que malgrat que no serà suficient, sí serà un primer pas, unit a la rebaixa del percentatge de cessió de sòl. Sobre Vallnord Pal-Arinsal, ha dit que la inversió prioritària de futur ha de ser la unió esquiable entre Pal i Arinsal.

La Massana ja ha rebut dos projectes per convertir establiments hotelers en pisos de lloguer. Ho ha anunciat la cònsol major de la parròquia, Olga Molné, al programa "La rèplica". Un està situat a la plaça de l'Aldosa i l'altre, a Escàs. Entre tots dos sortiran al mercat més d'una dotzena d'habitatges, segons ha detallat.

Pel que fa a la situació de Vallnord Pal-Arinsal, la cònsol ha dit que la viabilitat de l'estació no està en risc, malgrat el crèdit extraordinari de tres milions que ha aportat el comú i els quatre milions d'ajuda que ha demanat al Govern arran de la crisi generada per la Covid-19.

EMAP treballa en un pla d'inversions de futur, amb l'entrada de capital privat. Encara no hi ha converses, però hi hauria grups interessats.

La prioritat seria la unió esquiable entre Pal i Arinsal, ja que, tal i com ha remarcat la cònsol major, "ara de moment hi ha un giny que les uneix però no acaba de ser del tot pràctic".

Sobre les dues ubicacions massanenques que el Govern està estudiant per situar l'heliport nacional, Molné ha defensat especialment la Caubella per davant de Beixalís.

Creu que donaria un valor afegit als serveis que ja hi ha a la zona i, especialment a l'estiu, quan es produeixen molts accidents de bikers i hi ha evacuacions gairebé cada dia.  

Entrevista completa a la cònsol major de la Massana, Olga Molné, al programa La Rèplica:

Informa: Laura Massegú
Imatge: Albert Refart-Arxiu RTVA
Locució: Jordi Lorente

Comparteix:

3.235.108.188