ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"Hydrox" arriba a Caldea aquest pont del Pilar amb un aforament del 70%

www.andorradifusio.ad

Caldea ha estrenat l'espectacle "Hydrox", que ret homenatge a l'esquí i la neu. Ho ha fet aprofitant l'afluència de visitants aquest pont del Pilar. Un pont que s'ha estrenat a més amb ampliacions de l'aforament.

Per a aquest pont del Pilar, Caldea ja ha pogut obrir amb el 70% de l'aforament disponible. En el total dels cinc dies, s'hi poden encabir 8.000 persones i les entrades ja estan venudes pràcticament en la seva totalitat.

Per suplir les hores de menys afluència, Caldea ha posat en marxa aquest mateix cap de setmana l'espectacle "Hydrox". Amb un ballarí emparrat amb teles i al bell mig del termolúdic, vol fer un tribut a la candidatura del país per als Campionats del Món d'esquí alpí 2027.

La directora de marquèting i vendes de Caldea, Patrícia Garcia, ha detallat que és una manera de representar que l'aigua "és una font de riques a Andorra i un element de connexió entre els operadors turístics". 

L'espectacle "Hydrox" estarà fins a després de Reis. Des de Caldea volen anar introduint en els diferents ponts, primer el de Tots Sants i després en el de la Puríssima, nous inputs. Un d'ells, per exemple, serà la suma d'una nova ballarina.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Marta Pons

Comparteix: