ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Hysteriofunk s'inspira en l'"Arnes" de David Gálvez per al seu nou EP

www.andorradifusio.ad

Els Hysteriofunk podrien treure disc a les portes del Jambo. Si primer va ser David Gàlvez que va traduir la seva música a text, ara és la banda que converteix en sons psicodèlics un dels seus llibres, "Arnes".

David Gálvez i Histeriofunk tanquen el cercle. En l'últim disc d'Histeriofunk "Forma", l'escriptor va fer l'exercici de posar negre sobre blanc com es llegiria la música d'un disc instrumental que treu el cap als racons de la psicodèlica, el postrock, l'electrònica, el funk i el jazz. Però aquí no va acabar tot. Els va llançar el repte de fer el mateix amb un dels seus llibres.

Així que ara la banda recondueix la seva artilleria sonora per endinsar-se als relats macabres d'assassins que Gàlvez recull a "Arnes". "Ens vam llegir els cinc relats i vam començar a compondre influenciats per aquest ambient que el David aconsegueix crear en aquestes històries", explica Oriol Vilella. "Teníem uns paràmetres que ens feien anar cap a unes direccions més concretes, perquè havíem de fer uns temes que fossin foscos", afegeix.

Fa uns dies Oriol Vilella ens explicava al seu estudi que el disc té cinc temes i sortirà en vinil abans de l'arribada de l'estiu. La banda ha assumit tot l'enregistrament del disc i espera sortir del confinament per fer-lo arribar al mercat, un vinil que portarà el disseny del baixista, Oscar Llauradó. Assegura que "sona a Hysteriofunk" tot i que adverteix que "és un disc curt, són cinc cançons, per poquet no arriba a la mitja hora i per tant no es pot considerar un LP, sinó que el considerarem un EP".

Qui sap si els Hysteriofunk ens ensenyaran el seu disc en directe abans que arribi una de les grans cites que de moment es manté al calendari, el Jambo Street Music. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Josep Ma Galiela - Desirée Sala

Comparteix:

3.231.167.166