ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Hysteriofunk i la JONCA s'uneixen per celebrar Santa Cecília

www.andorradifusio.ad

La música està d'aniversari. El grup de rock Hysteriofunk i la Jove Orquestra Nacional d'Andorra han decidit unir-se i ser els encarregats del tradicional concert de Santa Cecília amb una experiència nova per a ambdues formacions.

Dues formacions que estan d'aniversari i que han ofert un concert conjunt aquí a l'Auditori Nacional. Hysteriofunk, amb 25 anys d'experiència, i la Jonca, amb 20, han ofert un concert de rock clàssic i música clàssica. Hi han participat 40 músics a dalt de l'escenari interpretant fins a un total de 7 temes.

Una aventura que va començar fa 4 anys, arran d'una conversa, i que avui, finalment, s'ha materialitzat. El director i encarregat dels arranjaments, Albert Gumí, ha explicat que la inteció era respectar l'essència dels temes "però fent que l'orquestra dialogui amb el grup". 

Per als protagonistes del concert, ha estat un camí interessant amb un bon resultat, i la intenció és oferir un disc a final d'any amb els temes del concert, segons ha anunciat l'encarregat de la selecció musical, Oriol Vilella. 

Una experiència nova per a les dues formacions, en què la música ha estat elaborada amb característiques dels dos gèneres, que aporten força i ritme a les peces. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Pere Besolí

 

 

Comparteix: