ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Ignasi Serrahima guanya el Fiter i Rosell per "La mare del temps"

www.andorradifusio.ad

Ignasi Serrahima, amb una novel·la sobre la reconnexió amb un mateix i el pas del temps, ha estat el guanyador del premi Fiter i Rossell de la Nit Literària. Ha rebut 10.000 euros per "La mare del temps", dotats pel ministeri de Cultura. L'autor no és la primera vegada que participa al cartell de premis. Enguany tres reconeixaments es queden a Andorra.

El 2015 recollia un accèssit en la categoria de novel·la curta i en aquesta edició Ignasi Serrahima, professional de la banca, ha recollit el gran premi de la Nit Literària, al qual concorrien setze originals, la convocatòria més alta del cartell. "Vaig presentar aquesta novel·la que tenia acabada fa un parell d'anys pensant 'no ho sé, però em faria moltíssima il·lusió'".

L'obra és fruit de la seva experiència i la necessitat de trobar la pròpia identitat. "Aquesta teoria que construïm la vida gairebé per accident, per decisions passades que poden ser bones, dolentes, però que al final ens duen a una vida actual que és la nostra i la que ens estimem però no la que havíem previst moltes vegades", ha explicat.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: