ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Igualtat tindrà secretaria d'Estat conjunta amb Participació Ciutadana

www.andorradifusio.ad

L'executiu tindrà finalment secretaria d'Estat d'Igualtat, com es reclamava des del col·lectiu feminista. Serà compartida amb la ja anunciada de Participació Ciutadana, que depèn directament del cap de Govern.

El col·lectiu feminista ha reclamat un alt càrrec específic per a l'àmbit de la Igualtat i així ho ha acabat determinant el Govern. Participació Ciutadana i Igualtat seran àmbits d'una de les dues secretaries d'Estat amb relació directa amb el cap de Govern. Landry Riba ja exerceix al capdavant de la secretaria d'Afers Europeus i s'espera que aviat es nomeni Marc Pons com a titular de Participació i Igualtat.

L'executiu destaca la importància d'aquests àmbits. "Tenen una rellevància política especial i a més la seva acció ha de ser molt transversal a tot el Govern. Pensem que tant Afers Europeus com Participació Ciutadana i Igualtat són elements que com més transversalment poguem treballar, segurament la nostra acció política serà més profunda", considera el ministre portaveu, Eric Jover.

Es continua estructurant els diversos ministeris i per exemple s'ha nomenat Sergi Nadal director de Turisme i Albert Verdú director de sistemes d'informació. Jover també ha indicat que la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, prendrà possessió aviat.

Espot i Suñé visitaran Macron el 18 de juny

S'ha anunciat la primera trobada de Xavier Espot i la síndica general, Roser Suñé, amb el copríncep francès, Emmanuel Macron. Serà dimarts al Palau de l'Elisi. Sobre la taula, la situació política i econòmica del Principat.

Informa: David Domingo
Imatges: V. Bellot-F. Montero

Comparteix: