ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La importància d'un testament per deixar un llegat solidari

www.andorradifusio.ad

Antigament, l'Església solia representar totes les obres de beneficència. Avui hi ha moltes causes representades per diverses ONG. Aquest dijous, Dia del llegat solidari, Unicef ha ofert un dinar conferència per parlar de la importància de fer testament, de poder-lo deixar al servei d'una causa i de la figura del marmessor.

Després d´assegurar l´herència a familiars, éssers estimats o amics, hi ha persones que volen deixar part del seu llegat a causes solidàries. De vegades, no solament es deixen diners, sinó que també poden ser participacions d'empreses, obres d´art, joies o finques.

Per això és clau la figura del marmessor, de la qual aquest dijous ha parlat la notària Rosa Ferràndiz en el transcurs del dinar conferència a benefici d'Unicef.

Rosa Ferrándiz parla de la importància que l´última voluntat estigui dipositada davant d´un notari i inclosa en un registre nacional. És la manera més fàcil d'assegurar el destí del seu llegat i minimitzar problemes per un import que no supera els 100 euros.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

18.210.24.208