ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Inaugurada la nova avinguda Meritxell

www.andorradifusio.ad

Inaugurada la nova avinguda Meritxell després de quatre mesos d'obres. Conxita Marsol ha subratllat la fita que suposa tenir un eix comercial unificat i que dignifica la capital. Assumeix el sobrecost que ha suposat fer l'obra  però diu que tornaria a planificar el projecte de la mateixa manera.

"Un dia important per a Andorra la Vella". Així ha descrit Conxita Marsol la inauguració de la nova avinguda Meritxell. Una nova experiència de compres per a un concepte de "centre únic i unit". La cònsol major de la capital ha dit que "el visitant no entén de límits parroquials".

Marsol ha reconegut que la convivència amb les obres ha comportat uns dies difícils. Però afirma que tornaria a fer els treballs de la mateixa manera: tots els trams alhora i en quatre mesos. Tot assumint el sobrecost que ha comportat complir els terminis. Defensa que "s'havia de fer tot a l'hora per no perjudicar cap zona, així ningú no es pot sentir en inferioritat".

També ha subratllat que les 1.700 tones de granit i els elements tecnològics fan de Meritxell una avinguda de qualitat, en la qual han treballat 131 treballadors. Assegura que "és un canvi espectacular, que aporta qualitat" i, en aquest sentit, remarca que "si volem comerç de qualitat, hem de tenir avingudes de qualitat". Afegeix que l'obra no només ha estat el paviment, sinó el cablejat, l'acústica i també temes relacionats amb l'aigua.

El cap de Govern, per la seva banda, ha posat en relleu "la bona entesa entre el comú d'Andorra la Vella i el d'Escaldes-Engordany". "Ha costat uns quants anys que es plasmés amb la peatonalitat", ha afegint assegurant que tothom s'ha de felicitar pel canvi. Ha destacat que "des de la part alta d'Escaldes fins a la rotonda l'avinguda és per vianants" i això fa de l'eix comercial "una de les avingudes amb més botigues m´s llargues d'Europa".  

Marsol ha anunciat que el comú licitarà abans de la diada de Meritxell el concurs per embellir el perímetre de The Cloud.

Informa: Andrés González-Nandín

Imatge: Jaume Sastre

Comparteix:

18.210.24.208