ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els infants ja gaudeixen de l'aquaparc al Joan Samarra

www.andorradifusio.ad

L’aquaparc d’estiu d’Andorra la Vella ja ha obert les portes. L’espai lúdic situat a l'estadi Comunal Joan Samarra Vila romandrà obert fins diumenge 1 de setembre. El cost total de l'espai serà d'uns 50.000 euros.

Els més petits ja gaudeixen de la nova proposta d'espai lúdic per a l'estiu que el comú d'Andorra la Vella ha acordat instal·lar al rebatejat estadi Comunal Joan Samarra Vila. Tot i la intenció de disposar de la piscina exterior dels Serradells, els informes no han autoritzat l'obertura perquè la instal·lació limita amb la façana més malmesa per l'incendi de novembre. "Pensàvem quie podríem obrir la piscina dels Serradells, però finalment els informes tècnics no ho autoritzen i a partir d'aquí vam decidir buscar alguna alternativa per als infants de la parròquia, perquè puguin refrescar-se, i més amb aquest estiu calorós", recorda la cònsol major, Conxita Marsol.

Al gol nord de l'estadi no només hi haurà piscines inflables, sinó que es complementaran amb inflables d'aigua i jocs refrescants. Els usuaris que s'hi apropin disposaran també d'hamaques per prendre el sol i accés a la zona de gespa natural on es podran posar tovalloles. El cost total de l'espai ha estat d'uns 50.000 euros. "És un cost elevat, però entenem que és una opció necessària per als infants i la gent de la parròquia en general", considera Marsol.

L'aquaparc estarà obert fins a l'1 de setembre. L'horari serà de dimarts a dissabte, de 11 a 19 hores, i diumenge, de 11 a 15 hores. El preu de l'entrada és de 3 euros, tot i que els abonats al centre esportiu dels Serradells podran accedir-hi de manera gratuïta.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

3.235.75.174