ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Infants del Món, vint anys dedicats als nens en situació més precària

www.andorradifusio.ad

Infants del Món celebra vint anys de la seva constitució, dues dècades en què ha aconseguit ser present a l'Amèrica del Sud amb projectes a Xile, Perú i Nicaragua. També és al Vietnam, les Filipines i Cambodja, on fa setze anys va obrir un orfenat i un centre de dia que va començar donant servei a 70 nens i nenes i avui dia en són 380. És  allà on ara vol fer millores per al benestar dels escolars.

El president d'Infants del Món, Franz Armengol, ha explicat l'últim projecte, que busca donar refrigeració i confort als nens de l'orfenat i centre de dia de l'associació a Cambodja.

L'ONG treballa a partir de donacions per a programes específics però fa vint anys va apostar pels apadrinaments com a garantia d'èxit de l'ajut que es dona. "És la via clàssica, però la via que funciona des de fa vint anys per crear el vincle entre els padrins i els nens, que realment s'instauri una relació de confiança i acompanyament, sobretot", insisteix Armengol.

Els factors determinants per la intervenció amb programes en un territori és que hagi patit guerres fratricides, invasions o explotació de recursos i governs autoritaris. L'1 de desembre l'entitat farà vint anys d'acció humanitària, una efemèride que aquest dissabte a les 20 hores al Centre de Congressos es vol celebrar amb grans dosis de solidaritat en un concert molt especial (entrades a l'oficina de Turisme d'Andorra la Vella i La Llacuna).

Informa: Rosa Alberch
Imatges: David Ramos

Comparteix:

3.219.167.194