ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Inner Wheel dona vuit caixes d'aliments a la Creu Roja Andorrana

L’associacio´ Inner Wheel Andorra ha fet donacio´ a la Creu

L’associacio´ Inner Wheel Andorra ha fet donacio´ a la Creu Roja Andorrana de vuit caixes de productes d’alimentacio´, destinats a la botiga solida`ria de l'ONG. L’entitat, fundada el 1982 i formada exclusivament per esposes de membres del Rotary Club, organitza cada any un mercat solidari els ingressos del qual es dediquen a diferents causes.

El 2020, pero`, per culpa de la pande`mia, no l’ha pogut celebrar. Tanmateix, l’entitat va buscar una alternativa per recaptar fons i la va trobar en l’elaboracio´ de mascaretes, que es va iniciar a l’agost. Amb els diners obtinguts per la venda d’aquestes proteccions s’han adquirit alguns dels productes que la Creu Roja els va comunicar que feien me´s falta, tal com s'informa a través d'un comunicat.

L’entitat ha informat que el mes que ve fara` una nova compra de productes, d’acord amb les prioritats que indiqui la Creu Roja.
Inner Wheel Andorra compta amb 34 so`cies. Arreu del mo´n, el club esta` constitui¨t per 100.000 membres repartits entre 103 pai¨sos. Els seus ori´gens es remunten a la Primera Guerra Mundial, quan algunes esposes de rotaris de la Gran Bretanya i d’Irlanda es van comenc¸ar a reunir per continuar les activitats empreses pels seus marits, mobilitzats per l’exe`rcit. La missio´ d’Inner Wheel e´s promoure el coneixement i la comprensio´ entre els pobles per tal d’aconseguir la pau al mo´n. Una de les principals tasques dels clubs que formen l’organitzacio´ e´s col·laborar amb altres associacions en projectes diversos.

Informa: Agència ANA
Fotografia: Creu Roja Andorrana

Comparteix:

3.220.231.235