ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Inquietud a la construcció per la retallada en obra pública

www.andorradifusio.ad

Preocupació al sector de la construcció per l'anunci del Govern que la crisi obligarà a frenar la licitació d'obra pública. L'Associació de Contractistes d'Obra entén que hi hagi una retallada, però recorda que la construcció pot ser un dels grans pols de reactivació econòmica.

El sector de la construcció viu amb inquietud que la crisi econòmica derivada de l'emergència sanitària pugui frenar la licitació d'obra pública, com ja ha apuntat el Govern. Reclama que es tingui en compte que els constructors necessiten planificar els projectes amb molta antelació, ha destacat la gerent d'Acoda, Mònica Dalmau.

Acoda entén que hi hagi una retallada en obra pública, però opina que si és molt accentuada pot ser contraproduent. Defensa que el sector és un dels principals motors de l'economia del país i com que altres sectors vinculats a l'entrada de turistes perdran pistonada caldrà reforçar-lo perquè ajudi a la necessària reactivació.

Acoda també demana més incentius per afavorir les promocions privades. Amb tot es valora molt positivament el retorn a l'activitat el 4 de maig i a hores d'ara es treballa ja a ple rendiment. Això ha fet que les suspensions temporals de contractes i les reduccions de jornada hagin tingut poc impacte en aquest sector.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

3.234.143.26