ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Interès d'una gran cadena per instal·lar un supermercat a Ordino

www.andorradifusio.ad

El comú d'Ordino no s'oposaria a la instal·lació d'un supermercat a la parròquia, si bé considera que es tracta d'una iniciativa privada. Entre les possibles ubicacions s'estudia el pàrquing annex de l'hotel Casamanya.

Dues grans empreses del sector alimentari s'han interessat per instal·lar-se a Ordino, si bé una n'hauria desistit a causa de la dificultat per trobar un espai adequat i per l'elevat preu dels lloguers. En canvi, sembla que en l'altre cas el projecte té més possibilitats de prosperar.

Des del comú, el conseller de  Turisme, Esports i Dinamització d'Ordino, Jordi Serracanta, deixa clar que es tracta d'un projecte privat i que per tant no es posicionaran, tot i que si compleixen tots els requisits legals no s'hi oposaran.

Un dels aspectes que sempre acompanya projectes com aquest és l'impacte que pot tenir en el comerç de proximitat. En aquest sentit el president de l'Associació d'hotelers i comerciants d'Ordino, Jordi Núñez, es mostra prudent, ja que fins ara no disposen d'informació oficial sobre el tema i, per tant, no han copsat l'opinió dels afiliats.

Una de les possibles ubicacions del futur centre comercial podria ser el pàrquing de l'hotel Casamanya. Tant el comú com el quart d'Ordino treballen a través d'una comissió per mirar quina sortida es pot donar a les instal·lacions de l'històric hotel.

Durant la pandèmia el comerç de proximitat ha estat el que menys impacte negatiu ha patit, ja que es nodreix bàsicament del client nacional. I en aquest sentit Ordino no ha estat una excepció.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

35.173.234.169