ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Jambo calcula que unes 3.000 persones passaran per les tres ubicacions del festival

Els organitzadors del Jambo preveuen que en dos dies passin unes

Els organitzadors del Jambo preveuen que en dos dies passin unes 3.000 persones entre els tres escenaris previstos a Andorra la Vella, perimetrats i amb aforament limitat a causa de la Covid-19.

Així ho ha manifestat aquest dilluns a l'Ara i Aquí un dels directors del festival, Toni Colom. Ha explicat que aquest any el Jambo Street Music viurà la vuitena edició amb aforament limitat a 100 espectadors asseguts per localització. Es calcula que la rotació es pot multiplicar per 5 en cada escenari.

Colom i Oriol Vilella, també director del festival de música al carrer, han remarcat com han hagut de lluitar aquesta edició després d'haver-la d'anul·lar l'any passat pel coronavirus. Molt pendents de les dades epidemiològiques, han hagut d'ajustar no només les ubicacions "perquè a les places petites no es pot controlar el flux de gent", sinó també el personal de control, que ha augmentat. 

L'operativitat i la logística s'han complicat, però al mateix temps han obligat a introduir opcions que es mantindran en les edicions vinents, com la possibilitat de menjar i beure al recinte del concert.  "Alguns dels canvis que s'han hagut d'aplicar han vingut per quedar-se", ha declarat Colom.

Els directors del Jambo també han destacat que aquest any serà el "més internacional i eclèctic". "És la programació més potent que hem tingut mai. Portem Ana Tijoux, que ha guanyat un Grammy", ha dit Vilella. Amb tot, els dos han volgut recordar que el Jambo va néixer amb l'Andorra Red Music per donar sortida i reivindicar els grups del país, i aquest continuarà sent l'eix de l'esdeveniment.

Entrevista completa als directors del Jambo, Toni Colom i Oriol Vilella, a l'Ara i Aquí:

Informa: Rosa Alberch - Yasmina Canedo

Comparteix:

44.192.253.106