ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Jaume Bartumeu: "potser que hagués verificat abans de venir si tenia o no tenia consens"

www.andorradifusio.ad

Progressistes SDP ha rebut amb perplexitat la carta de liberals i socialdemòcrates amb la qual els deien que no els concretarien cap proposta d'aliança electoral.

Després que els liberals els diguessin que els farien una proposta, els progressistes han explicat que la següent comunicació ha estat una carta que se'ls va fer arribar per missatger anunciant que no hi hauria tal proposta. "El missatger deia que portava una carta de part del senyor Jordi Gallardo, això és el que ens va dir, però a part d'això no ens han dit res més", explica el president del moviment, Jaume Bartumeu, qui a més creu que "aquells que van llançar una iniciativa paradoxal la tanquen amb una carta encara més paradoxal".

Bartumeu s'ha mostrat sorprès que hi hagués la signatura del president socialdemòcrata Pere López perquè la reunió inicial va ser exclusívament amb els liberals. Reitera que es pot interpretar com un símptoma de feblesa d'aquests partits i diu que analitzen amb perplexitat tot aquest episodi. "'Li vaig dir que li faria una proposta i ara resulta que com que no tinc consens a casa meva no li puc fer la proposta'. Doncs, potser que hagués verificat abans de venir si tenia o no tenia consens. És que miri, ja se m'escapa el riure", insisteix Bartumeu.

Aquest dimarts a la tarda, el candidat Josep Roig ha parlat de la política turística del Govern. Assegura que s'afavoreix l'eix comercial central i posa d'exemple l'Andorra Shopping Festival. I creu que calen accions més transversals, que pensin en el comerç de tot el territori.  

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot 

Comparteix:

3.231.220.225