ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Jazz i swing protagonitzen el pont al cicle Ritmes, capital de la música

www.andorradifusio.ad

Jazz, blues, rock'n'roll, gospel. El cicle Ritmes, capital de la música, d'Andorra la Vella, ha convertit avui la plaça de la Rotonda en un recorregut musical per alguns dels estils que entre els 50 i els 60 centraven les preferències del gran públic.

No cal dir que la proposta de Shakin'all surt dels paràmetres que regeixen les modes. Rescaten l'essència dels ritmes que molt abans que es comencés a parlar de pop centraven els gustos del públic. Swing i jazz amb esperit de Nova Orleans centren una proposta que també té present el que podríem nomenar l'esperit del rock més pur. El temps passa, però aquesta música segueix molt viva. "És molt orgànica, popular. Potser no estàs (ara) molt acostumat a sentir-la, però hi ha unes arrels que coneixes, un vincle", assegura Dani, trombonista de Shakin'All.

Ritmes, capital de la música oferia una cosa que sempre agrada, i molt, tant al públic local com als turistes. De fet, el grup català, integrat per sis músics, tenia una experiència anterior al Principat, que valoren molt bé.

El concert s'ha iniciat amb algunes peces de swing, que des de les primeres notes han implicat els assistents fins al punt d'abandonar les cadires per ballar.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.94.202.172