ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Joan Ganyet presenta "Traces", una desena de fotografies de la Mediterrània

www.andorradifusio.ad

La galeria Art al Set d'Escaldes-Engordany acull la mostra "Traces", una desena de fotografies de Joan Ganyet, que presenta fragments de parets de ciutats mediterrànies i també d'Andorra la Vella. L'exposició s'inaugura dijous a les 19h a la Galeria Art al Set.

L'arquitecte i exalcalde de la Seu d'Urgell, Joan Ganyet, ha volgut fer una recopilació dels seus passejos per ciutats del que anomena el nord de la Mediterrània i també Andorra la Vella.

Per això ha presentat "Traces", un recull de fotografies de parets buides que pretenen ser una recerca de la bellesa a través del joc de llums i imaginació. Un objectiu que, en la seva opinió, comparteix amb la resta dels qui volen ser artistes.

"Jo sóc un humilíssim deixeble de Leonardo Da Vinci i en el seu tractat de la pintura da Vinci va recomanar als seus alumnes que miressin atentament els murs vells", explica, "perquè allà hi trobarien composicions que exaltarien la seva imaginació. Això és el que faig".

Ganyet assegura que, en un futur no gaire llunyà, vol continuar aquest tipus de fotografies però aquesta vegada en ciutats del sud de la Mediterrània.

La mostra es podrà veure fins el 8 de març.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

3.234.143.26