ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Joan Viladomat tira pel dret i es reuneix amb els grups parlamentaris

El director general de SAETDE i el president de la societat Andre

El director general de SAETDE i el president de la societat Andreu Riba no podran comparèixer fins al setembre davant la comissió legislativa d´Economia per exposar el posicionament de la majoria de la societat en el procés de dissolució de Nevasa. Així ho ha acordat la comissió reunida aquest migdia. Més concretament la data escollida ha estat el 14 de setembre. 

Segons informen des de la comissió un problema d´agendes no ha permès fer la compareixença abans de la sessió de dijous en què s´ha de votar la moció del PS sobre la plataforma de Soldeu. S´ha decidit doncs esperar la represa del període de sessions del consell al setembre, decisió que serà notificada a Joan Viladomat. 

Precisament Viladomat ha decidit tirar pel dret, no esperar la decisió de la comissió i demanar reunions amb els diferents grups parlamentaris. Entre dilluns i dimarts s´ha trobat amb el grup Demòcrata i amb SDP i està pendent de fer-ho amb socialdemòcrates i Liberals. L´objectiu és explicar els seus arguments perquè els consellers tinguin tota la informació abans de la votació de dijous.

Informa: A.Pifarré/A.G-Nandín
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

34.231.21.83