ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un joc d'escapada per conèixer la història de la nissaga d'Areny-Plandolit

www.andorradifusio.ad

Els dissabtes de març la Casa Museu d'Areny-Plandolit organitza "L'enigma de l'escriptor", un joc d'escapada basat en l''L'últim estiu a Ordino', la novel·la de Joan Peruga que explica la història de la família andorrana. Ja hi han participat una trentena de persones, que han seguit les pistes per poder sortir de l'edifici.

Ells són quatre investigadors coneixedors de tot el que envolta la família d'Areny-Plandolit. És per això que han acceptat el repte de "L'enigma de l'escriptor", el joc d'escapada basat en la nissaga dels Areny-Plandolit i la novel·la 'L'últim estiu a Ordino', de l'escriptor Joan Peruga.

Abans de posar-se mans a l'obra, els investigadors han fet una visita a l'edifici per recordar els punts essencials de la novel·la i obtenir algunes de les claus per resoldre les pistes. També disposaran d'una ajuda: la llibreta que va utilitzar Peruga per escriure l'obra i que conté preguntes la resposta de les quals també és la dels enigmes.

Al primer nivell, el repte és resoldre vuit proves, que donaran les combinacions dels vuit cadenats que tanquen la maleta que tenen a la taula. Quan l'obrin, trobaran una altra pista que els conduirà al segon nivell. Un cop resolta la segona prova, arribaran a l'enigma final.

En esbrinar la darrera prova, els investigadors trobaran una clau, la clau que obrirà aquesta porta i que els permetrà sortir de la casa.

Ja hi han participat una trentena de persones, la majoria residents. L'entrada per a les properes activitats, el 23 i 30 de març, es pot adquirir als museus nacionals.

Informa/Imatge: Tatiana Navarro

Comparteix:

3.231.226.13