La Jocand cerca nous actors i actrius amb les proves d'accés per a la segona promoció

www.andorradifusio.ad

En marxa les proves d'accés a la Jove Companyia Nacional de teatre. La direcció preveu seguir creixent i incorporar nous talents per formar la segona promoció. Sis aspirants han participat en les primeres proves d'accés i es preveu obrir una segona convocatòria a finals de juny.

La Jove Companyia Nacional es va crear fa tres anys. Exposen que el seu principal objectiu és ser un suport per als joves, d'entre 16 i 21 anys, que volen dedicar-se a la interpretació. Enguany s'han obert inscripcions per formar la segona promoció de la companyia. 

El director de la Jocand, Juanma Casero, explica que plantegen "proves molt amables perquè els joves no se sentin massa pressionats perquè ja és prou tens venir a un càsting o una prova d'accés". Aquest espai, afegeix, "és un pont entre la seva inquietud d'estudiant i el món professional on poder desenvolupar-se".

L'Aina Sánchez ha estat una de les aspirants que actualment estudia interpretació a Barcelona. Ella ha escollit un monòleg de l'obra 'La cantant calba' que fa setmanes que treballa amb l'objectiu d'entrar a la companyia per seguir la seva formació "i poder aprendre molt més".

Cada promoció compta amb una actriu o actor consolidat que els apadrina i els acompanya en el procés. Els nous talents d'enguany podran comptar amb l'actriu Meritxell Duró.  "Em va fer molta il·lusió quan em van trucar", explica recomanant als joves que "treballin del que els agradi i els ompli perquè enlloc hi ha seguretat".

La setmana vinent es farà una segona convocatòria per a actors, actrius i equip artístic. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix:

El duo polonès Marimbazzi guanya el IV Concurs Internacional Cambra Romànica Reportatge: viure amb esclerosi múltiple