ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Jonaina Salvador torna als escenaris i obre una escola d'òpera a Sant Julià

www.andorradifusio.ad

D'aquí a un mes Jonaina Salvador torna a l'escenari del Claror per representar una soprano en la bohèmia dels anys més efervescents de París. A més, la soprano obre una escola d'òpera a Sant Julià de Lòria.

La soprano Jonaina Salvador reapareixerà a escena després de la seva lesió per representar Cosette Lisan a la sarsuela "Bohemios", per interpretar una jove soprano a punt d'estrenar-se en l'ambient del París de l'any 1840 mentre els seus veïns, un poeta i un músic acaben de compondre una òpera amb la qual esperen aconseguir la fama.

Els cantants principals amb la soprano seran seran Antoni Lliteres i Lluís Calvet. Repetirà l'andorrà Guillem Forné i de la "Vídua Alegre" tornarà Jofre Belles.

Entre l'equip tècnic, 'Bohemios' comptarà amb Carles Berga,  encarregat de l'escenografia de "Tosca" al Liceu de Barcelona.

La representació es farà el 19 i 20 d'octubre.

Escola d'òpera

Mentrestant fa una setmana que han començat les classes de l'escola d'òpera amb quatre assignatures:  tècnica vocal, musica de cambra, formació corporal i de cant coral.

L'objectiu és que Andorra Lírica tingui una base i amb el temps poder formar cantants secundaris i fins i tot principals que puguin estrenar-se a la temporada. 

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

18.234.247.75